Despre mine

De ce am ales sa fac asta?

    De felul meu sunt o fire creativa. Am mostenit de la mama mea pasiunea pentru frumos, indarjirea si ambitia de a crea lucruri memorabile. Aceasta meserie, designer si planner de evenimente, nu am ales-o dintr-un motiv anume, ci ea m-a ales. Mi-am dat seama foarte repede ca este meseria pe care o fac cu cel mai mult drag, indiferent cat de obositoare si solicitanta poate fi uneori.
    Marturisesc ca am o slabiciune pentru nunti, deoarece atat pentru miri cat si pentru mine, nu este doar un eveniment foarte important ci este acel eveniment unic din viata unui cuplu, cu o incarcatura sentimentala profunda. Un cuplu este actor la propria nunta, nu poate fi si regizor. Iar o nunta e o coregrafie complexa care are nevoie in aceeasi masura de viziune de ansamblu si atentie la cel mai mic detaliu, de un ochi format si de un creier agil. Imi place sa fiu regizorul unui eveniment atat de mare in viata unui om. Cu fiecare eveniment, traiesc o noua poveste, fie povestea unui cuplu la inceput de drum, fie povestea unui bebe care intra in randul crestinilor, fie povestea unui nou produs care asteapta o lansare pe masura.

Ce au special evenimentele mele?

    Sunt creative. Sunt proaspete, pasionale, surprinzatoare, au intotdeauna o amprenta unica. Relatia cu clientii mei decurge firesc deoarece de la bun inceput incerc sa imi fac niste prieteni noi, nu doar niste clienti noi. La prima intalnire, ii ascult, incerc sa le inteleg asteptarile, ii intreb ce isi doresc, dar reusesc de fiecare data sa-i surprind cu un detaliu la care nu s-au gandit dar pe care si l-au dorit. Plecam de la locatia pe care au ales-o si apoi incet incet construim impreuna un puzzle in care se va regasi intotdeuna parte din personalitatea lor si pe alocuri detalii cu amprenta mea personala. Pentru mine nu exista nu se poate, deoarece nu se poate devine cea mai mare provocare. Si da, recunosc, am o slabiciune pentru decor. Un eveniment unic are un decor unic care, de cele mai multe ori, taie respiratia. 

Cum lucrez?

    La prima vedere, oricine crede ca poate organiza o nunta sau un eveniment. Daca un eveniment oarecare inseamna responsabilitati multiple, atunci imaginati-va cum e sa iti organizezi propria nunta. Faci o lista cu ce iti trebuie, dar de unde incepi? Cine iti contracteaza cele mai bune servicii de la furnizorii din piata, la un pret corect? Cum scapi de fiecare data de la serviciu sa te vezi cu fotograful, cu muzica, cu cel care iti face sonorizarea, etc.? Ajungi acasa si in loc sa te relaxezi dupa o zi de munca, te gandesti la ce mai ai de facut si cat de repede trece timpul. De ce oare sa faci toate aceste lucruri, cand te poti bucura cu adevarat de organizarea nuntii tale, fara sa ai responsabilitati, fara sa faci planning-uri si bugete?
    Aici intervine rolul meu, deoarece cei care apeleaza la serviciile mele au inteles ce fel de munca si stres implica organizarea nuntii lor. Au inteles ca prin alegerea facuta de a ma implica alaturi de ei in aceasta noua si frumoasa aventura, nu inseamna ca pierd controlul ci din contra, au mai mult timp sa se bucure cu adevarat de perioada frumoasa de pregatiri fara a se mai stresa inutil.
    Asadar, daca faci parte din aceasta categorie de persoane, astept cu drag telefonul tau pentru a scrie impreuna povestea voastra!

Copyright (c) IOANA SUCU EVENTS 2014. All rights reserved.